§ OBJECTIUS

■ A la nostra consulta oferim un servei d’odontologia integral, destinada a satisfer totes les necessitats i expectatives del pacient. Així mateix, volem oferir la implicació de tot el personal per a obtenir la màxima excel·lència en el tractament.

■ Volem aconseguir que el pacient s’impliqui en el seu tractament, sempre des de l’orgull del treball ben realitzat i respectant la normativa i legalitat vigent en tot moment.

§VALORS OPERATIUS

■ Els tractaments a realitzar es faran sempre amb honestabilitat envers el pacient, respectant la seva opinió i explicant-li sempre les diferents opcions a tenir en compte a l’hora de plantejar un tractament.

■ Tots els tractaments que ho requereixin es tractaran de forma multidisciplinària, amb tasques de treball en equip, mantenint una estreta col•laboració entre tots els integrants de l’equip mèdic, per d’aquesta manera assegurar la correcta rehabilitació del pacient.

■ L’esperit de treball que promou la consulta es basa en la màxima conservació de les estructures dentals, sempre que això sigui possible, sota una estreta col·laboració amb el pacient.
Plaça Pompeu Fabra 11, entresòl B. 17002 GIRONA
Telèfon: 972219060 e-mail: info@girodental.com