TRACTAMENTS

A la Clínica Girodental oferim un servei de tractament integral, que agrupa les diferents especialitats de l’Odontologia actual:

Odontologia preventiva

Branca de l’odontologia encarregada de l’estudi del medi bucal i les seves implicacions immunològiques i microbiològiques per prevenir malalties bucodentals. Engloba revisions bucals periòdiques, higienes dentals sobre la geniva sana, controls de placa. Tot coordinat amb instruccions d’higiene oral per al pacient per tal de mantenir la salut oral.

Odontologia conservadora

Branca de l’odontologia que engloba tots aquells tractaments necessaris per guarir, salvar i mantenir en boca les dents naturals del pacient. Dins seu també trobem tractaments del bruxisme i l’ATM, i inclús tractaments de l’apnea de la son o de roncar.

Odontologia estètica

Especialitat de l’odontologia que busca solucionar els problemes de salut bucal i aconseguir totalment l’harmonia estètica, des de forma dels llavis i el somriure fins a la forma i el color de les dents, utilitzant carilles de porcellana, de composite, corones de ceràmica o amb blanquejats.

Odontopediatria

Especialitat de l’odontologia que s’encarrega d’explorar i tractar els nens, des de tractaments preventius i conservadors fins a la detecció precoç d’anomalies maxil·lars o dentals, sempre dins un ambient relaxat i tranquil per afavorir la connexió pacient-odontòleg.

Periodòncia

Especialitat mèdica-quirúrgica de l’odontologia que s’encarrega de la prevenció, diagnòstic i tractament de les malalties i condicions que donen suport als òrgans dentaris: geniva, lligament periodontal, ciment radicular i os alveolar, amb tractaments com curetatges, raspats i allisats radiculars o gingivectomies, entre d’altres.

Cirurgia maxil·lofacial

Especialitat mèdica que comprèn l’estudi, prevenció, diagnòstic, tractament i rehabilitació de malalties congènites i adquirides de crani, cara, coll, cavitat oral, maxil·lars i dentició. Permet realitzar extraccions de dents irrecuperables, restes radiculars que són focus d’infeccions o extraccions quirúrgiques de cordals.

Implantologia

Branca de la cirurgia maxil·lofacial que s’encarrega de la rehabilitació dental amb materials al·loplàstics, amb l’objectiu de substituir les dents perdudes mitjançant la col·locació quirúrgica d’implants dentals osteointegració en la maxil·la o la mandíbula.

Ortodòncia

Especialitat de l’odontologia que s’encarrega de l’estudi, prevenció, diagnòstic i tractament de les anomalies de forma, posició, relació i funció de les estructures dento maxil·lars, amb l’objectiu final de posicionar les dents correcta, estètica i funcionalment, amb l’ús de diferents aparatologies: ortodòncia fixa brackets, aparells removibles, ortodòncia invisible amb alineadors…

Pròtesi dental

La pròtesi dental és la part de l’odontologia destinada a restaurar l’anatomia d’una o més dents, restaurant també la relació entre maxil·lars. Conjuntament amb el laboratori de pròtesis, ens permet substituir les dents perdudes o bé protegir dents debilitades, utilitzant corones metàl·lic-ceràmiques o ceràmiques de Zirconi, pròtesis parcials, pròtesis completes o pròtesis sobre implants d’osteointegració.